why logo red

Γιατί να επιλέξετε την εφαρμογή της Κρυολιπόλυσης από τους ειδικούς του aesthe Science!

Στο aesthe Science μπορείτε να εφαρμόσετε την πιο δημοφιλή και πλέον αποτελεσματική, μη επεμβατική, θεραπεία εξάλειψης τοπικού πάχους! 

Σε μας θα πετύχετε :

 • Άμεσο και εγγυημένο αποτέλεσμα ακόμα και με μία μόνο συνεδρία.
 • Αποτελέσματα θεαματικά, αποδεδειγμένα, εμφανή και οριστικά!

Εξάλειψη του επίμονου τοπικό πάχους μόνιμα με την μέθοδο της Κρυολιπόλυσης (Cryosculpture)

Πλεονεκτήματα εφαρμογής της Κρυολιπόλυσης Cryosculpture από το aesthe Science: 

 1. Επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη των λιποκυττάρων (έως -10 βαθμούς Κελσίου, μεγαλύτερη από άλλα συστήματα) ώστε να επέλθει με βεβαιότητα η απόπτωσή τους 
 2. Μεγάλος χρόνος συνεδρίας ανά θεραπευόμενη περιοχή για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος (50΄ - 60΄) 
 3. Διπλές κεφαλές για ταυτόχρονες θεραπείες ανά συνεδρία 
 4. Σταδιακή μείωση κατά μέσο όρο 2,5-5 πόντων λίπους στην θεραπευόμενη περιοχή (έχει καταγραφεί και μεγαλύτερη απώλεια) 
 5. Οριστική καταστροφή έως και 40% σταδιακά του τοπικού λίπους στην θεραπευόμενη περιοχή

Εξάλειψη του επίμονου τοπικό πάχους μόνιμα με την μέθοδο της Κρυολιπόλυσης (Cryosculpture)

Eπιπλέον παροχές στο απόλυτα ολοκληρωμένο και μοναδικό στην αγορά πακέτο παρακολούθησης:

 • ΔΩΡΕΑΝ λήψη αναλυτικού ιατρικού ιστορικού, διάγνωση και κλινική εκτίμηση των αναγκών σας. 
 • ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική ενημέρωση και καθοδήγηση για το χρονικό διάστημα μέχρι την 1η αξιολόγηση του αποτελέσματος για ενεργοποίηση του μεταβολισμού ή τυχόν παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα. 
 • ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη ανά συνεδρία για εφαρμογή λεμφικής μάλαξης για ταχύτερη αποβολή των νεκρών λιποκυττάρων από τον οργανισμό. 
 • ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη για μέτρηση και αξιολόγηση του αποτελέσματος 5 με 6 εβδομάδες μετά τη συνεδρία σας.

Η γνώση, η εξειδίκευση και η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση από τούς ειδικούς του aesthe Science κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό! 

Πακέτα Προσφορών ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ από 65€ !!!

Εξάλειψη του επίμονου τοπικό πάχους μόνιμα με την μέθοδο της Κρυολιπόλυσης (Cryosculpture) 

 


 kriolipolisi 640x250b

Αλήθειες & Μύθοι για το Τοπικό Πάχος !!!

Ποια η Μόνιμη Αντιμετώπιση του;

Που οφείλεται το τοπικό πάχος;

Το τοπικό πάχος οφείλεται στην ανώμαλη, υπερβολική συσσώρευση του λίπους σε διάφορες περιοχές του σώματος από τις οποίες είναι πολύ δύσκολη η απώλειά του, παρά τις όποιες προσπάθειες με δίαιτα και άσκηση. Οι περιοχές αυτές καθορίζονται από το φύλο, την ηλικία, την άσκηση αλλά και τη γενετική προδιάθεση του κάθε ανθρώπου. Στις γυναίκες το μεγαλύτερο ποσοστό εναποτίθεται γύρω από τη λεκάνη, στους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ στους άνδρες συνήθως τα «περιττά» κιλά μαζεύονται στην περιοχή της κοιλιάς.

Οι διαφορετικές αυτές περιοχές στα δύο φύλα οφείλονται στην επίδραση των ορμονών του φύλου. Στην περίπτωση των γυναικών για παράδειγμα, λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε να τους προσφέρουν προστασία για το έμβρυο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Στους άνδρες από την άλλη, η συσσώρευση λίπους γύρω από το στομάχι και την κοιλιά χαρακτηρίζεται ως κεντρική παχυσαρκία και μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην υγεία και να σχετίζεται με καρδιαγγειακά προβλήματα.

Cryo 640x267

Η παραφιλολογία 

Εδώ και χρόνια ακούμε ότι το τοπικό πάχος είναι ένα πρόβλημα το οποίο δεν επιλύεται ούτε με διατροφή, ούτε με άσκηση. Οι μέθοδοι αντιμετώπισης που έχουν ακουστεί περιλαμβάνουν μασάζ, σάουνα, κρέμες αδυνατίσματος, ειδικά ρούχα, ειδικά μηχανήματα βότανα, ακόμη και αστρολογικές προβλέψεις. Τίποτε από αυτά δεν στέκει επιστημονικά.

Οι "ειδικές" ασκήσεις 

Πολλές φορές ακούμε στο γυμναστήριο ανθρώπους να υποστηρίζουν ότι για να χαθεί η κοιλιά πρέπει να εκτελεστούν περισσότεροι κοιλιακοί ή για να μικρύνει η διάμετρος της περιφέρειας πρέπει να κάνεις για πολύ ώρα ελλειπτικό μηχάνημα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία άσκηση η οποία να καταναλώνει ενεργεία μόνο από τις περιοχές που υπάρχει πλεόνασμα λίπους. Η άσκηση μπορεί να αποτρέψει τη χαλάρωση που θα προκύψει μετά την απώλεια βάρους αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προγραμματίσει τον οργανισμό να κάψει ενέργεια μόνο από το σημείο που εμείς επιθυμούμε.

Οι ‘’ειδικές’’ τροφές

Τα τελευταία χρόνια η μανία της διατροφής έχει φέρει στην επικαιρότητα και το θέμα του τοπικού πάχους. Μάλιστα εμφανίστηκαν και ‘’απόψεις’’ οι οποίες εμφανίζουν συγκεκριμένες τροφές ως αιτία του προβλήματος και άλλες ως πάλι ως τη ‘’λύση’’. Στην πραγματικότητα η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στο σωματικό βάρος χωρίς όμως να καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα ‘’εγκατασταθεί’’ στο σώμα.

kriolipolisi2 640x250b

Η απόλυτη λύση! :

Εξάλειψη του επίμονου τοπικού πάχους μόνιμα με την μέθοδο της Κρυολιπόλυσης (Cryosculpture) 

Η πλέον αποτελεσματική, μη επεμβατική, θεραπεία που πραγματοποιεί ακριβώς αυτό που υπόσχεται !!!

Άμεσο και εγγυημένο αποτέλεσμα ακόμα και με μία μόνο συνεδρία. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, αποδεδειγμένα, εμφανή και οριστικά! Το επιβεβαιώνουν δεκάδες επιστημονικές μελέτες και  τα 3,5 εκατομμύρια εφαρμογών μέχρι σήμερα! 

Μάθετε περισσότερα -> ΕΔΩ  

telos 640x269b