Dermapen2b

Τι είναι το Dermapen;

Το Dermapen αποτελεί ένα εξελιγμένο, εύχρηστο εργαλείο που εξομαλύνει τα σημάδια και τις ρυτίδες ανανεώνοντας το δέρμα.  Στο άκρο του εφαρμόζεται κεφαλή μίας χρήσεως που διαθέτει 12 μικρο-βελόνες. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Micro-Needling , κατά την οποία πολλαπλές ακίδες διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία αυτόματης δόνησης. Καθώς η κεφαλή κινείται πάνω στην επιφάνεια του προσώπου, δημιουργούνται μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και διεγείρεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Τα προϊόντα θεραπείας διεισδύουν έως τους ινοβλάστες και τροφοδοτούν τα κύτταρα του χoρίου και της βασικής στιβάδας του δέρματος. Οι μικρο-οπές συγκρατούν έως και 80% περισσότερα θρεπτικά συστατικά που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα. Η ενισχυμένη αυτή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών διεγείρει τη διαδικασία αναδόμησης του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι η εξομάλυνση των ρυτίδων, των σημαδιών και των λεπτών γραμμών του δέρματος. Το δέρμα ανακτά τη λάμψη του και αναζωογονείται εκ των έσω.

Πώς λειτουργεί το Dermapen;

Με την πάροδο του χρόνου η βαρύτητα σε συνδυασμό με την απώλεια συστατικών του συνδετικού ιστού οδηγούν στην χαλάρωση του δέρματος και στην δημιουργία ρυτίδων και γραμμών. Το Dermapen με τις μικρο-βελόνες που διαθέτει δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στο δέρμα οι οποίες ωθούν τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο και ελαστίνη, συστατικά απαραίτητα για την υγεία και την πλήρωση της επιδερμίδας. Η αναγέννηση των συστατικών αυτών με την παράλληλη χρήση αυξητικών παραγόντων οδηγεί στην βελτίωση του δέρματος και της όψης ρυτίδων και μικροατελειών ενώ παράλληλα έχουν συσφικτική δράση.

Πού εφαρμόζεται το Dermapen;

 • Στη γραμμή του φρυδιού
 • Στο μεσόφρυο
 • Στο μέτωπο
 • Στα ζυγωματικά
 • Στο «πόδι της χήνας»
 • Στη ρινοχειλική πτύχωση (από την μύτη έως το στόμα)
 • Στις γωνίες του στόματος
 • Στο πηγούνι και τη γνάθο
 • Στο λαιμό

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Dermapen;

Τα οφέλη της θεραπείας Dermapen είναι πολλαπλά:

 • Σύσφιξη του δέρματος και ενίσχυση του φυσικού κολλαγόνου
 • Ανόρθωση και αναζωογόνηση
 • Επούλωση των τραυμάτων και των ουλών ακμής
 • Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
 • Ελαχιστοποίηση του μεγέθους των πόρων

Πολυάριθμα είναι και τα πλεονεκτήματα που παρέχει η συσκευή του Dermapen. Το βάθος τις βελόνας είναι ρυθμιζόμενο και δίνει έτσι την δυνατότητα να αντιμετωπιστούν ποικίλα προβλήματα τα οποία μπορεί να εντοπίζονται σε διαφορετικές στοιβάδες του δέρματος. Οι συνεδρίες είναι γρήγορες και η δυσφορία ελάχιστη. Επιπλέον, το Dermapen διαφυλάσσει από τον κίνδυνο λοιμώξεων καθώς οι κεφαλές είναι αναλώσιμες δηλαδή  χρησιμοποιούνται για μία, μοναδική χρήση. Τέλος, απαιτεί μικρό χρόνο ανάρρωσης.

Γιατί να επιλέξω τη θεραπεία Dermapen

Η προηγμένη τεχνολογία του Μicro-Νeedling προωθεί την επούλωση χωρίς τη δημιουργία ουλών και την απόθεση φυσικού πλέγματος κολλαγόνου με διαδικασία παρόμοια με αυτή του Fractional Laser, χωρίς όμως τις παρενέργειες και τον μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ρολλά Needling (Rollers), το Dermapen προκαλεί ηπιότερο τραύμα και πολύ μικρή επιδερμική φθορά, λιγότερο πόνο και δυσανεξία. Οι ακίδες μιας χρήσης ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο επιμόλυνσης. Επιπλέον, είναι τόσο εξελιγμένο ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ευαίσθητες και δυσπρόσιτες περιοχές, όπως γύρω από τα μάτια και τα χείλη, ή επάνω στη μύτη.

Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η εφαρμογή του Dermapen;

Το Dermapen είναι κατάλληλο για την ανάπλαση, τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη των ουλών ακμής Επιπλέον, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και βοηθά στη λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Πονάει η εφαρμογή του Dermapen;

Η εφαρμογή του Dermapen με ελάχιστη διείσδυση των ακίδων είναι εντελώς ανώδυνη. Σε εφαρμογές με διείσδυση πάνω από 1mm βάθος εφαρμόζεται κρέμα.

antiage 640x250b

 

Εξειδικευμένες θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με τα παρακάτω οφέλη: Αποσυμφορούν τους ιστούς της περιοχής των ματιών, αναπλάθουν το δέρμα και καταπολεμούν τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους, αναζωογονούν, τονώνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, απαλύνουν τις ρυτίδες και τις σακούλες.

Θεραπεία οξέων με αντιοξειδωτικές & αναγεννητικές ιδιότητες και εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως καταπολέμηση της ακμής (σε όλες τις εκδηλώσεις της), βελτίωση της υφής του δέρματος, απάλυνση των βαθιών ρυτίδων & των λεπτών γραμμών, μείωση των μαύρων στιγμάτων & των ατελειών, συρρίκνωση των διευρυμένων πόρων, μείωση της λιπαρότητας. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και μειώνει τις δυσχρωμίες & τις φακίδες.

Η Φωτοανάπλαση είναι μια επαναστατική θεραπεία που βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση του δέρματος και των υποδόριων ιστών με τη χρήση έντονου παλμικού φωτός. Υπό την επίδραση του παλμικού φωτός οι ινοβλάστες διεγείρονται και έτσι έχουμε αυξημένη παραγωγή σε κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό. Κλινική μελέτη σε τμήμα δέρματος που έχει ολοκληρωθεί αγωγή IPL έδειξε αύξηση σε κολλαγόνο 50%. 

Ποιά είναι τα οφέλη που προσφέρει η Φωτοανάπλαση;

• Επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου και καταπολεμά τη χαλάρωση

• Συσφίγγει την επιδερμίδα

• Οι λεπτές γραμμές σβήνουν

• Οι βαθιές ρυτίδες βελτιώνονται

• Αντιμετωπίζει τα σημάδια αφυδάτωσης

• To δέρμα γίνεται φωτεινό χωρίς πανάδες, κηλίδες και δυσχρωμίες

Μειώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης (καταστροφή του δέρματος από τον ήλιο) 

Καταπολεμά δραστικά σημάδια και ουλές

Αντιμετωπίζει το ερύθημα (μόνιμο κοκκινωπό χρώμα) προσώπου και λαιμού

Επαναφέρει το τραχύ δέρμα με μεγάλους πόρους.

Δέρμα προσώπου που είναι ήδη καθαρό και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μπορεί να γίνει πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό, πιο νεανικό!

Η φωτοανάπλαση πλεονεκτεί σε πολλά σημεία έναντι άλλων θεραπειών ανάπλασης του δέρματος.  Μερικά από τα μοναδικά της πλεονεκτήματα είναι τα παρακάτω:

 

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας - μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές σας.

Το δέρμα δεν ξεφλουδίζει.  Δεν κοκκινίζει!

• Είναι εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία, χωρίς παρενέργειες.

• Η θεραπεία είναι σύντομη και άριστα ανεκτή.  Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία και η διάρκεια της δεν ξεπερνάει τα 10 – 15 λεπτά. 

Εφαρμόζεται και στα πιο δύσκολα μεσογειακά δέρματα

Είναι μία νέα ανωτέρου επιπέδου θεραπεία ανάπλασης του δέρματος, με σημαντικότερο γνώρισμα την παραγωγή κολλαγόνου-ελαστίνης. Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες θερμικά και μηχανικά, επίσης προκαλεί υπεραιμία με ισχυρό κενό και συγχρόνως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Πλεονεκτεί σε σχέση με το χημικό peeling οξέων και το laser peeling. Η πελάτισσα δεν νιώθει πόνο, δεν έχει κρούστα τραύματος στην περιοχή της εφαρμογής και δε μένει στο σπίτι ούτε μία ημέρα. Η αγωγή εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα σημεία, δημιουργεί υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση, με ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος

Oφέλη που προσφέρει:

Επιτυγχάνει βαθύ καθαρισμό του δέρματος (Βαθύ Peeling)

Αναζωογονεί θαμπές, άτονες, ξηρές και σκληρές επιδερμίδες

Βελτιώνει τις ατροφικές ουλές

Μειώνει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας

Μειώνει θεαματικά τις ραβδώσεις

Επιτυγχάνει εξάλειψη λεπτών ρυτίδων, των ουλών της ακμής και των δυσχρωμιών (κηλίδων)

Πραγματοποιεί υπεραιμία στους ιστούς (βελτίωση μικροκυκλοφορίας)

Είναι μία εντυπωσιακού αποτελέσματος θεραπεία με σημαντικότερο γνώρισμα τη νεο-αγγειογέννηση και τη νέο-κολλαγονογέννηση. Ενεργοποιούμε την παραγωγή κολλαγόνου και επιτυγχάνουμε σύσφιξη χωρίς πόνο, καταστροφή του δέρματος ή μορφολογική διαφοροποίηση. Τα ενεργά συστατικά μπορούν να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και στο άνω χόριο και έτσι να δράσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι εκατοντάδες μικρές ακίδες που χρησιμοποιούνται ανοίγουν χιλιάδες μικρές οπές στην επιδερμίδα και οι πολλές αυτές μικροδιατρήσεις δραστηριοποιούν την παραγωγή νέων κυττάρων, για παράδειγμα, τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τη νεο-αγγειογέννηση και τη νέο-κολλαγονογέννηση. Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη θεραπεία και μακράς διάρκειας αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μετά από 4-5 θεραπείες πραγματοποιώντας 

• Αντιγήρανση και σύσφιξη του δέρματος 

• Αδρανοποίηση των ελευθέρων ριζών 

• Εμφανή μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών 

• Επαναφορά της δομής του δέρματος 

• Μείωση της ερυθρότητας 

• Ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης 

Εγγυάται αποτέλεσμα και ορατή βελτίωση σε περιοχές όπως

• Πόδι της χήνας

• Ρινοχειλική αύλακα

 

• Μέτωπο