ΜΕΘΟΔΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

1. Νέα Πλατφόρμα Μόνιμης Αποτρίχωσης Alexandrite ΙCE 3wave !!!

 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ και ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΜΦΑΝΕΣ αποτέλεσμα από την 1η συνεδρία !!!

 

Απαλλαγείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με alexandrite ICE 3wave την απόλυτη εξέλιξη Laser που συνδυάζει Αλεξανδρίτη 755nm – Diode 808nm – ΝdYag 1064nm ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε μία κεφαλή για ΜΟΝΙΜΗ αποτρίχωση !!!

Γιατί να το επιλέξετε;

 • Εστιάζει σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακος της τρίχας. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ 3 συνδυάζει το επίπεδο απορρόφησης και διείσδυσης τριών διαφορετικών μηκών κύματος για ένα πραγματικά ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
 • Οι συνεδρίες που απαιτούνται για την επίτευξη μόνιμης αποτρίχωσης είναι ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ έως και 40% σε σχέση με τα υπόλοιπα Laser αποτρίχωσης.
 • Είναι απόλυτα ΑΣΦΑΛΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΟ και ΑΝΩΔΥΝΟ.
 • Ενδείκνυται για ΟΛΟΥΣ τους τύπους δέρματος και μπορούμε να πραγματοποιούμε συνεδρίες όλες τις εποχές του χρόνου.
 • ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητα σας.

 

apotrixosi 03

 

Alexandrite 755nm:

Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας ιδανική για μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες, σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Diode 808nm:

Το μήκος κύματός του στα 808nm το κάνει να δρα βαθύτερα, αποφεύγοντας τη μελανίνη στην επιδερμίδα. Διεισδύει αποτελεσματικά στην τρίχα, παρέχει υψηλή μέση ενέργεια, ιδανική για τους πιο σκουρόχρωμους φωτότυπους σε περιόδους ηλιοφάνειας. Ειδικά στο χώρο του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Τεχνολογία YAG 1064nm:

Με μήκος κύματος στα 1064nm παρέχει την πιο βαθιά διείσδυση στο θύλακα της τρίχας κάνοντάς την ιδανική για αντιμετώπιση της τριχοφυίας που βρίσκεται ακόμη βαθύτερα στο δέρμα (πχ ανδρική τριχοφυία).

 

Συχνές ερωτήσεις:

Η αποτρίχωση με laser είναι ασφαλής;

Οι επιχώριοι λεμφαδένες βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα, όπου με τίποτα δε μπορεί να φτάσει το Laser καθώς πηγαίνει επιλεκτικά μέχρι τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών της εκάστοτε περιοχής. Στις δεκαετίες που εφαρμόζεται η Laser αποτρίχωση, δεν υπάρχει αναφορά για διόγκωση λεμφαδένων.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Σχετικές αντενδείξεις μπορεί να θεωρηθούν:

 • H Φωτοευαισθησία
 • Tο ιστορικό Φωτοδερματίτιδας
 • H λήψη Φωτοευαισθητοποιών φαρμάκων όπως τα Ρετινοειδή και το ιστορικό Επιληπτικών κρίσεων. Εάν υπάρχει η πιθανότητα Επιληπτικής κρίσης, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του ενδιαφερόμενου προστατεύοντας τον από το να βλέπει τις λάμψεις με την χρήση των ειδικών γυαλιών
 • Σπίλοι (Ελιές), Τατουάζ, ανοιχτά Τραύματα, Γενετικά σημάδια Μελάγχρωσης, Ενεργές λοιμώξεις, Δερματικές Φλεγμονές όπως Θυλακίτιδα, εκδήλωση ‘Ερπη, Κονδυλώματα στην προς θεραπεία περιοχή, Αυτοάνοσα νοσήματα όπως Ψωρίαση, πιθανή Κύηση, χρήση Φαρμάκων (Ρετινοειδή, Αντιπηκτικά, Αντιεπιληπτικά).

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;

Ανεπιθύμητες ενέργειες μπορούν να θεωρηθούν:

 • O τοπικός ερεθισμός που υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες
 • Tο οίδημα (Πρήξιμο) του θύλακα των τριχών (Περιθυλακικό Οίδημα) το οποίο μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως και 1-2 ημέρες.

Οδηγίες:

Laser αποτρίχωση και εγκυμοσύνη – θηλασμός:

 • Στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης καλό είναι να αποφεύγεται η θεραπεία Laser αποτρίχωσης.
 • Στο δεύτερο τρίμηνο, συνίσταται σε συνεννόηση με το γυναικολόγο και σε περιοχές λιγότερο επώδυνες, μικρές με αραιή τριχοφυΐα. Η περιοχή του εφηβαίου (μπικίνι) συνίσταται να αποφεύγεται.
 • Στο τρίτο τρίμηνο μπορείτε ελεύθερα να προχωρήσετε σε συνεδρίες Laser αποτρίχωσης.
 • Κατά τη διάρκεια του της Γαλουχίας (Θηλασμού) συνίσταται να αποφεύγετε μεγάλες περιοχές καθώς όταν καταστρέφεται η τρίχα, δημιουργούνται μικροποσότητες θείου και αμμωνίας που περνάνε στην κυκλοφορία του αίματος και πιθανόν στο μητρικό γάλα.

Πριν τη θεραπεία laser αποτρίχωσης:

 • Συνίσταται η αποφυγή οποιασδήποτε μεθόδου αποτρίχωσης επεμβαίνει στο θύλακα της τρίχας (Κερί, Χαλάουα, Ηλεκτρικές και μη οικιακές συσκευές αποτρίχωσης, βελόνα, Αποτριχωτικές κρέμες, Κλωστή, Τσιμπιδάκι) καθώς και η χρήση Ξανθυντικών τεχνικών τις προηγούμενες 2-4 εβδομάδες. Οποιαδήποτε από τις ανωτέρω μεθόδους διαταράσσει τον κύκλο ανάπτυξης της τρίχας ή δεν επιτρέπει την αποτελεσματική αναγνώριση της τριχοφυΐας από το Laser.
 • Η περιοχή προς θεραπεία πρέπει να είναι καθαρή από οποιαδήποτε κρέμα κυρίως αν αυτή εμπεριέχει χρώμα (Make-Up ή ΄Αρωμα).
 • Αποφύγετε την έντονη έκθεση στον ΄Ηλιο (μαύρισμα) για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες πριν τη θεραπεία. Η θεραπεία σε πρόσφατα μαυρισμένο δέρμα αποφεύγεται, είτε λόγω επιπλοκών είτε μειωμένης απόδοσης στην μόνιμη καταστροφή των τριχών.
 • Μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο τεχνητού μαυρίσματος (Σολάριουμ, προϊόντα Αυτομαυρίσματος, Μαύρισμα με Αερογράφο κτλ) για τουλάχιστον 2-4 εβδομάδες πριν την συνεδρία για τους ίδιους λόγους.
 • Δεν επιτρέπονται ερεθιστικές κρέμες η άλλες επεμβατικές για την επιδερμίδα θεραπευτικές μέθοδοι (Χημικά Peelings, Δερμοαπόξεση, άλλα επεμβατικά Lasers) αν δεν παρέλθει το ασφαλές χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Μετά τη θεραπεία laser αποτρίχωσης:

 • Αμέσως μετά τη θεραπεία είναι πιθανόν να παραμείνει Eρύθημα (Kοκκινίλα) και Oίδημα (Πρήξιμο) σε κάθε θύλακα της τρίχας (Περιθυλακικό Οίδημα), τα οποία μπορεί να διαρκέσουν από λίγες ώρες έως 1-2 ημέρες. Η αίσθηση ελαφρού Καψίματος ή Κνησμού (Φαγούρα) είναι φυσιολογικές μετά την εφαρμογή του Laser και εξασθενούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Σε περίπτωση ερεθισμού, συστήνονται απλές Eνυδατικές κρέμες και Κρύα επιθέματα ή Παγοκύστες.
 • Η χρήση προϊόντων Μακιγιάζ είναι επιτρεπτή μετά την υποχώρηση της Ερυθρότητας.
 • Αποφύγετε να εκτεθείτε στον ήλιο τις επόμενες 7 ημέρες. Χρησιμοποιείστε αντηλιακό με δείκτη SPF30+ αμέσως μετά την θεραπεία σε όποια περιοχή πρόκειται να εκτεθεί στον ήλιο.
 • Δεν επιτρέπονται οι Ερεθιστικές κρέμες και άλλες Επεμβατικές μέθοδοι.
 • Αποφύγετε οποιαδήποτε έκθεση σε Θερμά ερεθίσματα (Καυτό μπάνιο, Σάουνα) αλλά και οποιαδήποτε Μηχανική τριβή στις αντίστοιχες περιοχές τουλάχιστον για τις επόμενες 24 ώρες.
 • Αποφύγετε το Χλώριο (Πισίνα) για τις επόμενες 24 ώρες.

 

2. Ριζική Αποτρίχωση BLEND by ELETTRO CEMM (Italy)

apotrixosi 02Πρόκειται για μία μέθοδο ριζικής, ανώδυνης και ακίνδυνης αποτρίχωσης με τη μέθοδο BLEND και βελόνα μιας χρήσης.

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο κλασική και από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους αποτρίχωσης.
Είναι μόνιμη και αποτελεσματική.

Ενδείκνυται για μικρές περιοχές κυρίως στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

Είναι ιδανική για λεπτές, ξανθές, αδύναμες και άσπρες τρίχες καθώς και το ανεπιθύμητο χνούδι.

Με τη σωστή επαγγελματική και προσεκτική εφαρμογή δεν μένουν ποτέ σημάδια από τη ριζική αποτρίχωση με βελόνα και δεν έχετε να φοβηθείτε για καμία μόνιμη παρενέργεια στο δέρμα σας.

Με τη μέθοδο BLEND (Μικτή) που διαθέτουμε -συνδυάζει την αποτρίχωση με συνεχές ρεύμα (ηλεκτρόλυση) και το υψίσυχνο (θερμόλυση)- η ριζική αποτρίχωση γίνεται μια απλή διαδικασία με μειωμένο το αίσθημα του πόνου χωρίς ερεθισμούς και οιδήματα. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία και διαθέτει CE Approval.


3. IPL Technology System by Sybaritic Inc. (USA)

apotrixosi 01Η μέθοδος IPL είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το χρώμα, την ποιότητα και τη θέση της τρίχας στο σώμα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως μασχάλες, μπικίνι, πόδια και άλλα! Η ενέργεια του παλμικού φωτός διοχετεύεται μέσω της μελανίνης της τρίχας, φτάνει στη ρίζα της και την καταστρέφει!

Σκοπός του παλμικού φωτός είναι η καταστροφή του θύλακα ώστε να μην ξαναγεννηθεί η τρίχα. Όσο μεγαλύτερο είναι το φάσμα φωτός (nm), σε τόσο μεγαλύτερο βάθος απορροφάται. Γι αυτό και η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο μηχάνημα, φθάνει σε βάθος μέχρι και 1400nm, και μας επιτρέπει να έχουµε µεγαλύτερη ευελιξία στη θεραπεία και έτσι επιτυγχάνουμε το maximum αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε βάθος.

Η αποτρίχωση με IPL είναι μια ασφαλής, ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς παρενέργειες που έχει ως στόχο την καταστροφή του θύλακα της τρίχας και δεν βλάπτει τους γύρω ιστούς και το δέρμα γιατί απορροφάται επιλεκτικά από την τρίχα. Η χρήση της πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό και είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή της μεθόδου. Πρόκειται για Δερματολογικά Εγγυημένη Αποτρίχωση με έγκριση FDA και CE.

H αποτρίχωση με Laser είναι μία μέθοδος που προορίζεται να προσφέρει μία σταθερή, μακροπρόθεσμη και μόνιμη ελάττωση της τριχοφϋίας (Hair Reduction), με αποτελέσματα που εξαρτώνται από το φωτότυπο του δέρματος καθώς και τον τύπο και την ποιότητα της τρίχας. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών και τα αποτελέσματα της θεραπείας, εξαρτώνται από το φωτότυπο του δέρματος, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας καθώς και την περιοχή του σώματος που θα εφαρμόσουμε την αποτρίχωση.

Πλεονεκτήματα έναντι άλλων μεθόδων οριστικής αποτρίχωσης:

•  Ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης που δημιουργεί τοπική αναισθησία προστατεύοντας το δέρμα και κάνοντας την αγωγή ανώδυνη, ασφαλή και άνετη.
•  Μέγιστο φάσμα φωτός στα 1400nm για πραγματικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα όσο βαθιά και αν βρίσκεται ο θύλακας της τρίχας.
•  Επιτρεπτή η αγωγή σε όλους τους τύπους του δέρματος καθώς δεν έχει πιστοποιημένα καμία απολύτως επίπτωση στο δέρμα (καθώς όλες οι UV ακτινοβολίες φιλτράρονται από ειδικά φίλτρα και δεν βγαίνουν σε αυτό), στους ιστούς αλλά και τους αδένες (γιατί το χρώμα τους είναι λευκό που σημαίνει ότι αντανακλούν την ακτινοβολία και εμφανίζουν μηδενική απορρόφηση).
• Διαθέτει έγκριση FDA (Αμερικάνικος οργανισμός τροφίμου και φαρμάκου) καθώς και CE, Medical Approval & Medical Clearance.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Βιολογική αποτρίχωση με Κερί

Είναι μία μέθοδος προσωρινής αποτρίχωσης που πραγματοποιείται με χρήση αντιαλλεργικού κεριού μίας χρήσης που αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα της και ενζύμου θεαματικής καταστολής επανέκφυσης της τριχοφυΐας. Το αποτέλεσμα της βιολογικής αποτρίχωσης είναι ότι έχουμε μείωση του τριχώματος λόγω των βλαβών που προξενεί το απότομο τράβηγμα σε κυτταρικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την αναγέννηση της τρίχας. Έτσι η πελάτισσα μπορεί να απολαύσει μία απαλή, λεία και βελούδινη (χωρίς τριχοφυΐα) επιδερμίδα για 4-5 εβδομάδες.